Billetsalget til finalen begynder på torsdag

i EHF gruppe kamp mellem BSV (Bjerringbro Silkeborg) og SC Magdeburg 31032018 i JYSK Arena, Silkeborg, Denmark.

Bjerringbro-Silkeborg spiller 2. DM-finale på hjemmebane. Billetsalget begynder torsdag den 17. maj kl. 12.

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk

Der er guldkamp i JYSK arena tirsdag den 29. maj kl. 19.30. Her spiller Bjerringbro-Silkeborg DM-finale 2 på hjemmebane. I kamp 1 og en eventuel kamp 3 spiller Bjerringbro-Silkeborg på udebane.

Billetsalget til DM-finalen i JYSK arena åbner på torsdag den 17. maj kl. 12.00 på www.billetsalg.dk/bsv, og opfordringen fra spillertruppen er en fyldt, intens og højlydt hjemmebane.

– Vi har brug for en fyldt JYSK arena, der støtter os i alle 60 minutter i både forsvar og angreb i vores jagt på guldet, siger anfører Michael Knudsen på vegne af hele truppen.

– Vores publikum har været fantastiske i vores to seneste hjemmekampe mod KIF Kolding København og Aalborg Håndold. Hvis lydniveauet kan blive endnu højere, og vi kan få en endnu mere intens hjemmebane i finalen, så bliver vi rigtig svære at slå i JYSK arena.

Onsdag aften afgøres det, om Skjern eller GOG bliver Bjerringbro-Silkeborgs finalemodstander.

Jonas
Jonas
Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn