Bjerringbro-Silkeborg henter Allan Damgaard

HOLD-SORT-20152016

Allan Damgaard tiltræder omgående i Bjerringbro-Silkeborg. ”Det er en ønskespiller”, siger Peter Bredsdorff-Larsen om tilgangen.

Allan Damgaard stod uden kontrakt og uden noget sted at spille håndbold, efter hans klub HSV Handball i fredags blev erklæret konkurs. Nu har den stærke bagspiller fundet ny klub, og det bliver Bjerringbro-Silkeborg, der i de næste 2½ år får glæde af Allan Damgaards kvaliteter.

Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at komme til Bjerringbro-Silkeborg. Jeg vil gerne til en klub, hvor det er muligt at vinde det danske mesterskab, og hvis man ser på den danske liga i år, så er den utrolig lige, og jeg mener, at Bjerringbro-Silkeborg har et hold, der kan spille med helt i toppen”, fortæller Allan Damgaard om årsagerne til at valget faldt på Bjerringbro-Silkeborg.

Jeg kender også mange af drengene udenfor banen, og jeg ved, at det er nogle utrolig gode fyre. Jeg har tidligere spillet sammen med Mads Christiansen og Klaus Thomsen, og jeg kender også mange af de andre. Jeg snakkede med Klaus om klubben, og han anbefalede det varmt”.

Den 29 årige bagspiller nåede at spille et halvt år i HSV Handball, som han kom til fra Team Tvis Holstebro. Han havde flere kontrakttilbud på hånden fra klubber i både ind og udland, men selvom den økonomiske check var større andre steder, var det alligevel Bjerringbro-Silkeborg, der trak mest i Damgaard.

Det var flere klubber, der viste interesse, men min mavefornemmelse sagde, at det skulle være Bjerringbro-Silkeborg, og den følger jeg næsten altid. Rent menneskeligt tiltalte det mig rigtig meget at komme til Bjerringbro-Silkeborg”, siger klubbens nye bagspiller.

Allan Damgaard præsenteres for sine holdkammerater torsdag klokken 13 til træning i Bjerringbro Hallen, og herefter følger han træningen sammen med sine holdkammerater frem mod starten på forårssæsonen. Hjemmepublikummet kan første gang opleve Allan Damgaard til Bjerringbro-Silkeborgs 10-års jubilæumscup den 6. februar, hvor Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold gæster det midtjyske i en 3-kantsturnering, og i Bjerringbro-Silkeborg er cheftræneren begejstret over tilgangen.

Allan er en spiller, som jeg har fulgt i mange år. Han har i et par omgange været inde i periferien af landsholdet, og han har opnået rigtig meget erfaring fra ligaen, i europæiske kampe og senest i den tyske Bundesliga, hvor han har haft en rigtig fin rolle på det succesfulde HSV-hold”, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen.

Vi får tilgang af endnu en kaptajn-type, som er mentalt stærk og kommer med stor robusthed. Det er en sand kriger, som kommer til byen, og med sin fysik og sin hurtighed vil han kunne bidrage i alle faser af spillet både i vores offensive forsvar og angrebsmæssigt. Det er en ønskespiller, som virkelig vil kunne bidrage til vores hold, og som vil kunne komplementere Sebastian Skube og Nikolaj Markussen både som playmaker og som venstre back”, lyder det fra Bjerringbro-Silkeborg-træneren.

Af Jonas Løytved

 

Jonas
Jonas
Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn