Træfsikker venstre fløj klar for Bjerringbro-Silkeborg

Lars Skaarup skal i den kommende sæson tørne ud for Bjerringbro-Silkeborg. I den forgangne sæson lavede han 93 mål for Randers.

Af Jonas Løytved
Foto: Kassikakk Foto

Bjerringbro-Silkeborg styrker truppen til den kommende sæson. På venstre fløj får topklubben tilgang af Lars Skaarup, der i indeværende sæson har været en af de store profiler i Randers HH. Skaarup glæder sig til at prøve kræfter med en tilværelse i Bjerringbro-Silkeborg.

– Helt fra start, da Bjerringbro-Silkeborg fortalte om setuppet og planerne for den kommende sæson, lød det enormt tiltalende. Jeg glæder mig. Det bliver et trin op, men det er også et nødvendigt trin at tage med de målsætninger, jeg har. Jeg er altid klar til en stor udfordring, siger Lars Skaarup, der har skrevet under på en etårig kontrakt med bronzevinderne.

– Der er ingen tvivl om, at jeg ikke får samme rolle i Bjerringbro-Silkeborg, som jeg havde i Randers, hvor jeg havde mange afslutninger og scorede mange mål. Jeg kommer i hård konkurrence med Stefan Hundstrup om spilletiden, men det glæder jeg mig til. Man må præstere for at kunne spille, men jeg ved også, at der kommer mange kampe, og at jeg skal nok få min chance.

Den 25-årige venstre fløj studerer Idræt i Aarhus ved siden af sin håndboldkarriere. Han har ligaerfaring fra Lemvig og TTH Holstebro, og senest har han spillet tre sæsoner i Randers. Herfra kender han Bjerringbro-Silkeborgs Jacob Lassen, der kunne fortælle gode ting, om den midtjyske klub.

– Jeg har selvfølgelig sparet lidt med Jacob Lassen. Det er vigtigt for mig at vide, hvordan tingene foregår og hvilken intern kemi, der er på holdet. Jeg kan godt lide at være en del af et hold med nogle gutter, der er tæt sammen, og Jacob havde kun rosende ord at fortælle, så det hjalp mig helt klart med at træffe min beslutning, fortæller den kommende Bjerringbro-Silkeborg-spiller, der kan se frem til at få europæisk debut i EHF Cuppen i næste sæson.

Lars Skaarup kommer i Bjerringbro-Silkeborg til at afløse Kristian Klitgaard, der fra næste sæson tørner ud for Tønder. Midtjydernes træner glæder sig over tilgangen af den ambitiøse og målfarlige fløjspiller, der i den netop overståede sæson scorede 93 mål for Randers.

– Lars er en hurtig og fysisk stærk spiller, som i denne sæson var en af ligaens mest målfarlige spillere på venstre fløj, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

– Vi kender Lars fra flere sammenhænge, og vi har haft mange gode snakke med Lars. Han er en ambitiøs spiller, der stadig kan udvikle sig, og han er klar til at bidrage med både små og store opgaver. Vi har igen i næste sæson udsigt til mange kampe, og i Lars har vi fundet en god spiller, der kan supplere Stefan Hundstrup på venstre fløj.

 

Jonas
Jonas
Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn