Bjerringbro-Silkeborg skriver kontrakt med tre lokale ungdomsspillere

Bjerringbro-Silkeborg skriver kontrakt med tre lokale ungdomsspillere

Jens Dolberg, Kasper Knudsen og Christian Holm fra Bjerringbro-Silkeborgs U18-hold bliver i den kommende sæson en fast del af klubbens ligatrup.

Forud for indeværende sæson satte Bjerringbro-Silkeborg et større ungdomsprojekt i søen. Nu høster de forsvarende DM-bronzevindere de første frugter.

Bjerringbro-Silkeborg har til den kommende sæson skrevet kontrakt med Jens Dolberg, Kasper Knudsen og Christian Holm, der alle har fået deres håndboldopdragelse i Silkeborg-Voel KFUM og i denne sæson har spillet på Bjerringbro-Silkeborgs hold i U18-ligaen. De tre ungdomsspillere har i løbet af sæsonen været med omkring træningen med ligamandskabet, og talentansvarlig og assisterende træner for ligaholdet Lars Møller glæder sig til, at de tre ungdomsspillere bliver en fast del af truppen.

– Det er tre spillere, som har vist, at de har evnerne, og så har de ikke mindst den rette indstilling. Vi ser et potentiale og nogle kvaliteter i alle tre drenge, og vi glæder os til at få dem endnu tættere på vores hverdag, siger Lars Møller, der kalder det en naturlig konsekvens af ungdomsprojektet, at Bjerringbro-Silkeborg nu kan tilknytte tre ungdomsspillere i seniortruppen.

Kender hinanden godt
Dolberg, Knudsen og Holm kender hinanden særdeles godt efter flere sæsoner sammen på håndboldbanen. Udenfor håndboldbanen læser alle tre på HHX i Silkeborg, og i den kommende sæson vil de færdiggøre deres ungdomsuddannelse sideløbende med håndboldtilværelsen.

– Det passer perfekt for drengene, at de kan tage deres videre skridt fra ungdom til senior i Bjerringbro-Silkeborg, og det kommer selvfølgelig til at foregå i respekt for deres sidste år på HHX. Vores forventninger til drengene er i første omgang, at de er lærevillige og træningsparate, og så drømmer både de tre spillere og vi i trænerteamet om, at vi kan præsentere nogle gode lokale drenge på banen i JYSK arena, lyder det fra Lars Møller.

Jens Dolberg
Jens Dolberg har skrevet en toårig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg. Venstrebacken fik debut på ligaholdet allerede i sidste sæson, og han har 18 ungdomslandskampe på CV’et.

– Det er en fed chance. Jeg er meget glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg. Alt omkring holdet er topprofessionelt, og jeg kan træne med både nuværende og tidligere landsholdsspillere. Det første år skal jeg gøre min skole færdig ved siden af, og så håber jeg på, at jeg kan spille mig fast på holdet, siger Jens Dolberg.

Kasper Knudsen
Kasper Knudsen er venstre fløj, og han er skrevet en etårig kontrakt. Han fik debut på ligaholdet i pokalkampen i starten af april mod AGF.

– Jeg har sagt ja til Bjerringbro-Silkeborg, fordi det er et spændende miljø med gode lederskikkelser og gode trænere. Så jeg tror på, at jeg kan få en god start på min seniorkarriere. Min ambition er at udvikle mig, og så håber jeg, at jeg kan vise mig frem, når jeg får chancen, fortæller Kasper Knudsen.

Christian Holm
Ligesom Kasper Knudsen fik Christian Holm også debut for Bjerringbro-Silkeborgs ligahold i pokalkampen mod AGF. Playmakeren har skrevet en etårig kontrakt og glæder sig blandt andet til at lære af Sebastian Skube.

– Jeg tror på, at det giver mig en masse erfaring at lære fra de bedste i landet. Jeg håber, at jeg kan udvikle mig som håndboldspillere og rent fysisk blive mere klar til seniorlivet. Som playmaker bliver det selvfølgelig også fedt at gå opad Sebastian Skube og se, hvordan han arbejder med tingene, siger Christian Holm.

De tre ungdomsspillere præsenteres for Bjerringbro-Silkeborgs fans og sponsorer i JYSK arena i forbindelse med midtjydernes slutspilskamp lørdag eftermiddag mod Nordsjælland Håndbold.

Jonas
Jonas

Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}