En sejr af stor betydning

Glade Bjerringbro-Silkeborg-spillere kan fejre jul med en sejr over KIF Kolding København. Stefan Hundstrup var meget tilfreds med præstationen i Kolding.

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk

Sejren lillejuleaften betyder lidt mere end så mange andre sejre. Julemaden smager bedre, og den fysiske træning i januar bliver lidt sjovere. Bjerringbro-Silkeborg var meget opsatte på at hente en sejr, da de lørdag eftermiddag gæstede Kolding Hallen, og det lykkedes efter en overbevisende præstation og 34-28 over KIF Kolding København.

– Det har stor betydning. Vi skulle have oprejsning igen. Hvis det var blevet til et tredje nederlag, var vi gået rigtig slukøret på pause. Derfor var vi klar for start og skulle bare have de to point, lød det fra Stefan Hundstrup efter kampen.

For otte dage siden forsøgte han at forklare en skidt forsvarspræstation mod Nordsjælland. I dag var der noget mere at glæde sig over. Defensivt lukkede Bjerringbro-Silkeborg ned for KIF Kolding København i første halvleg og afgjorde reelt kampen tidligt, og det gjorde lidt ved julehumøret hos Hundstrup.

Fin forsvarskamp
– Vi spiller en fin forsvarskamp, selvom vi er udfordret af mange udvisninger i første halvleg. Vi formår at holde dem fint fra scoringer i første halvleg, og derfra var der ikke nogen fare på færde, sagde fløjspilleren med den vigtige defensiv rolle, der også var tilfreds med offensiven.

– Vi får lov til at løsne de skud, vi gerne vil ude bagfra, og Øris og Markussen bankede dem bare ind.

– KIF ligger lidt længere nede i tabellen og er ikke ved fordums styrke. Jeg vil mene, at vi skal være bedre end dem, og det var godt at få en sejr, fortalte Hundstrup.

Overvintrer på tredjepladsen
Med sejren holder Bjerringbro-Silkeborg fast i tredjepladsen i 888Ligaen. Midtjyderne har 22 point efter 17 kampe. Stefan Hundstrup peger hverken tomlen helt op eller helt ned efter første halvdel af sæsonen.

– Det har været meget op og ned. Umiddelbart skulle vi have fået mere ud af det, men vi er trods alt på tredjepladsen, konkluderede Stefan Hundstrup.

Nu glæder han sig i første omgang til jul med familien og derefter til et forår, hvor Bjerringbro-Silkeborg skal jagte flere DM-medaljer og succes i EHF Cup.

Jonas
Jonas
Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn