Glæde over ét point

Glæde over ét point

Et inferno i JYSK arena gav Bjerringbro-Silkeborg-spillerne energi til et vildt comeback i slutminutterne mod Nordsjælland Håndbold.

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk

Bjerringbro-Silkeborg-spillerne pustede ud. Både af lettelse og af træthed efter et comeback, der krævede kræfter. Før kampen mod Nordsjælland ville midtjyderne aldrig have været tilfredse med et enkelt point med grundspillets nummer 7, men som opgøret udviklede sig, var det gæsterne, der hang med mulen efter et drama i JYSK arena.

Nordsjælland førte med 26-20 og med 29-25 og med 30-27, men det endte 30-30 i en kogende JYSK arena. Nikolaj Markussen – Hammeren fra Helsinge – var ond mod sin barndomsklub med scoringer til 28-30 og 29-30.

– Som det udvikler sig skal vi være glade for et point. Vi får et par vigtige redninger fra Aljosa og sætter tempo på, siger Markussen.

Aljosa: Vi har altid én god målmand
Aljosa Rezar reddede seks bolde det sidste kvarter, og han pillede tre i de absolut døende minutter.

– Til sidst er vi glade for det ene point. Det er meget vigtigt. Det er vigtigt, at vi ikke taber, og selvom vi aldrig er tilfredse med et point, så må vi glæde os over det i dag, mener målmanden, der blev afgørende.

– I alle kampe har vi én god målmand. Enten er det Søren, ellers er det Frandsen, og i dag er det mig. Det er fedt.

Ros til publikum
Aljosa Rezar og Nikolaj Markussen er enige om, at JYSK arena løfter spillerne i de afgørende minutter. Den slovenske keeper roser publikum:

– Der er altid fyldt hal, og de støtter os meget. Til sidst lægger de pres på og giver os energi. Mange spillere var måske lidt trætte, men publikum giver os energi, lyder det fra Rezar, og Markussen sendte også en tak til hjemmepublikummet.

– Vi ved, at vi har nogle kompetencer, der gør, at vi kan komme tilbage, og så synes jeg også, at JYSK arena i de sidste minutter stepper op sammen med os. Det havde vi brug for, siger bagspilleren.

Tre point foran
Det ene point betyder, at Bjerringbro-Silkeborg fastholder forspringet på tre point ned til Nordsjælland. Det kan vise sig at blive meget afgørende.

– Det er vigtigt, at vi får et point, og vi har også en bedre grundspilsplacering end Nordsjælland, der gør, at vi er bedre indbyrdes. Nu har vi et brag på onsdag mod GOG, og så skal vi se, om vi kan lægge mere afstand til bunden og gå forbi GOG, fortæller Nikolaj Markussen.

GOG møder søndag aften KIF Kolding København, og på onsdag tager Bjerringbro-Silkeborg så imod GOG kl. 20.30. Billetter til kampen kan købes på www.billetsalg.dk/bsv.

Jonas
Jonas

Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}