Hård EHF Cup-lodtrækning med spændende gensyn

Hård EHF Cup-lodtrækning med spændende gensyn

Der bliver gensyn med Jannick Green og Mads Christiansen i Magdeburg for Bjerringbro-Silkeborg i EHF Cup-gruppespillet. Danskerne har fået en hård lodtrækning, der også byder på svære udebaner.

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk

Tidligere Bjerringbro-Silkeborg-spillere Jannick Green og Mads Christiansen og landsholdsbomberen Michael Damgaard lyser op i en trist Bjerringbro-Silkeborg-lodtrækning til EHF Cup. Der er lagt op til to brag mod tyske SC Magdeburg, men også vanskelige møder med SKA Minsk og vinderen af kvalifikationskampen mellem Tatran Presov og FK Hafnarfjordur.

Mundvigen på Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen var derfor nedadrettet efter torsdagens lodtrækning til EHF Cup-gruppespillet. Tre svære modstandere og nogle økonomisk omkostningsfulde udebaneture venter Danmarks eneste repræsentant blandt de sidste 16 i EHF Cup.

– Vi har kun fået vanskelige modstandere fra alle lag. Jeg havde ikke sammensat puljen på den måde, hvis jeg kunne bestemme, lyder det fra Bredsdorff-Larsen.

Vil videre
Han understreger dog, at Bjerringbro-Silkeborg fortsat har som mål at kvalificere sig videre. Vinderen af gruppen går videre, og det samme gør de tre bedste 2’ere på tværs af grupperne.

– For tredje år i træk jagter vi at gå videre fra et europæisk gruppespil. Vi begynder så småt vores forberedelser, så vi i februar vil opsøge vores muligheder for at gå videre.

Hjemmekampene er vigtige
I den jagt peger Peter Bredsdorff-Larsen særligt på hjemmekampene som værende altafgørende. Bjerringbro-Silkeborg skal på tre meget vanskelige udebaneture, og derfor kræver det point i egen hule, hvis målsætningen om videre avancement skal opfyldes.

– I de foregående år er vi lykkedes i Europa gennem en stærk hjemmebane. Vi har hentet mange store og vigtige sejre, og det får vi brug for igen, siger Bjerringbro-Silkeborg-træneren.

I weekenden afgøres det, om Tatran Presov eller FK Hafnarfjordur kvalificerer sig til gruppespillet. 

Overblik over hele lodtrækningen:

DP36TA8XUAAHZje

Jonas
Jonas

Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}