Hundstrup: Kasper Larsen behøver ikke være god endnu

Fredag aften tager Bjerringbro-Silkeborg i mod Mors Thy og Kasper Larsen. Det er en kamp, som skal vindes ifølge Bjerringbro-Silkeborgs Stefan Hundstrup. 

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk
 

Stefan Hundstrup har god grund til at smile. Bjerringbro-Silkeborg ligger i den absolutte top af 888Ligaen, og det nye 5-1-forsvar, som Hundstrup er en yderst central del af, har haft godt fat i sæsonens indledning. Det er gået hurtigere end forventet at spille det nye forsvar ind, lyder det fra Hundstrup, der ofte ligger som den fremskudte mand i forsvaret.

– Vi ligger, hvor vi gere vil ligge i tabellen, og det gør vi, fordi vores forsvar er kommet ok fra start. Det kunne godt have taget længere tid at få implementeret det ordentligt, men det er gået fint, og forhåbentlig bliver det kun endnu bedre, siger Hundstrup.

– Jeg synes som udgangspunkt, at vores forsvar i hvert fald er ligeså godt, som det andet forsvar, vi havde sidste år. Det her forsvar giver os noget andet; nogle flere kontramuligheder og muligheden for at holde flere folk på banen i både forsvar og angreb.

Skal slå alle i JYSK arena
Med 14 point efter de første ni kampe er Bjerringbro-Silkeborg sammen med GOG i toppen af 888Ligaen, og den 10. kamp skal også blive til sejr, når Mors Thy fredag aften kommer på besøg i JYSK arena.

– Vi skal slå alle hold på hjemmebane, så selvfølgelig skal vi også slå Mors Thy. Det er ikke et selvudnævnt tophold, selvom de har startet godt, og vi skal vinde hver gang, vi spiller på hjemmebane, slår Bjerringbro-Silkeborgs venstre fløj fast og fortæller videre om Mors Thy.

– Det er ikke et hold med nogle kæmpe profiler, men de spiller godt som et hold. Det er udfordringen for os.

Boldene skal forbi Kasper Larsen
Og så er der selvfølgelig Kasper Larsen; Mors Thy vel største profil. Han kom til den nordvestjyske fusionsklub inden sidste sæson fra Bjerringbro-Silkeborg, og fra den kommende sæson er Larsen tilbage i Bjerringbro-Silkeborg-målet. Men fredag aften vil Larsen forsøge at stå i vejen for sine tidligere og kommende holdkammerater, men hvordan forhindrer Hundstrup og co. det?

– Det gør vi ved at skyde forbi ham. Det er ikke mere besværligt, siger Stefan Hundstrup med et smil på læben.

– Vi ved, at Kasper Larsen er dygtig, og han skal nok tage nogle bolde. Men han behøver ikke være god nu – Bare han er det fra næste sæson.

Der er kampstart mellem Bjerringbro-Silkeborg og Mors Thy kl. 18.30. Kampen kan følges på Radio Silkeborg og MJA.dk.

Jonas
Jonas
Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn