Markussen slipper med skrækken: Intet brud

i 888ligaen i herre håndbold kampen mellem BSV (Bjerringbro Silkeborg) og GOG Håndbold (xx-xx) i JYSK Arena, Silkeborg, Denmark.

Bjerringbro-Silkeborg-bagspilleren har revet et ledbånd over og forventes ude i nogle uger.

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk

Nikolaj Markussen frygtede det værste, da han mandag aften måtte udgå med en ankelskade da han landede forkert og vred rundt i kampen mod GOG. Nu kan Bjerringbro-Silkeborgs ligatopscorer imidlertid ånde lettet op.

Tirsdag formiddag er Nikolaj Markussen blevet undersøgt på Idrætsklinikken Silkeborg på Regionshospital Silkeborg. Undersøgelsen viser, at der ikke er noget brud på Nikolaj Markussens ankel, og skadens omfang er derfor mildere end frygtet.

Det ene af Nikolaj Markussens ledbånd er revet over, og ifølge Bjerringbro-Silkeborgs fysioterapeut Tom Jensen vil det holde den tidligere EM-guldvinder væk fra håndboldbanen i nogle uger.

Det betyder, at Nikolaj Markussen misser lørdagens kamp i Helsingør mod barndomsklubben Nordsjælland Håndbold, men der går altså ikke alt for længe, før bagspilleren igen er med for Bjerringbro-Silkeborg.

Jonas
Jonas
Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn