Markussen ved ikke noget endnu

ved 888ligaen herre håndbold semifinale kampen mellem BSV (Bjerringbro Silkeborg) og Aalborg Håndbold i JYSK Arena, Silkeborg, Denmark.

Hvor slem Nikolaj Markussens skade er, får vi først svar på i morgen, tirsdag. Han ville gerne have hjulpet holdkammeraterne, der havde problemer med at lave mål mod GOG. 

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk

Det var med store smerter, da Nikolaj Markussen godt halvvejs i første halvleg måtte bæres fra banen i Gudme af fysioterapeut Tom Jensen og Jesper Nøddesbo. Og så lå han ellers udenfor sidelinjen og fik behandling – også under store smerter.

Bjerringbro-Silkeborgs bomberen landede yderst ubehageligt efter en tackling fra Torsten Laen og fik et voldsomt vrid i anklen. Efter kampen var han fortsat hårdt ramt, men han ved ikke, hvor alvorligt det er.

– Jeg ved ikke rigtig noget. Forhåbentlig får jeg et svar i morgen, men lige nu frygter jeg det værste, men jeg håber på det bedste, siger Nikolaj Markussen.

– Jeg har fået noget is på og noget kompression, og det er, hvad der kan gøres lige nu.

Ville gerne have hjulpet
Venstre backen kom op at sidde – med anklen oppe og bundet godt ind – og fra sit sæde kunne han se sit mandskab savne manden, der bombede otte kasser på otte forsøg ind i ligapræmieren mod Aalborg. Bjerringbro-Silkeborg manglede mål og tabte med 21-19 til GOG.

– Det var selvfølgelig frustrerende at se til udenfor. Jeg synes, at vi lykkes med mange ting defensivt, og Søren (Rasmussen red.) står en fantastisk kamp, men vi har svært ved at lave mål, og jeg ville selvfølgelig gerne have hjulpet til. Det bliver svært for dem, der ikke har spillet så meget, men jeg synes, at vi fightede alt det, vi kunne i dag, fortæller Nikolaj Markussen.

Storspillede Rasmussen: Tæt på point
Han roser helt naturligt Søren Rasmussen, der var kampens helt store oplevelse. Med 21 redninger og en redningsprocent på 50 var han tæt på at redde point på en dag, hvor Bjerringbro-Silkeborgs angrebsspil var hårdt ramt. Udover at Markussen måtte udgå, var Sebastian Skube slet ikke med på grund af private årsager. Storspillede Søren Rasmussen fortæller:

– Selvfølgelig er vi ærgerlige lige nu. Langt henad vejen gør vi det godt. I første halvleg eksekverer vi godt, selvom Skube ikke er med, og Markussen må gå ud, men i anden halvleg fungerer vores angrebsspil ikke længere, og vi må også give stor ros til Ole Erevik i GOGs mål, der står fremragende.

– Men vi må også sige, at vi er ærgerlige over nogle brændte chancer. Der skulle ikke ret meget mere til, før vi fik point. Det var lige før, at vi fik point på en vanskelig dag. Vi har chancerne til det, og rent defensivt gør vi det godt, så vi har mange positive ting, vi kan tage med videre, siger veteranmålmanden.

Bjerringbro-Silkeborg har to point efter de første to kampe i 888Ligaen. Midtjydernes næste kamp er lørdag eftermiddag, når de møder Nordsjælland Håndbold i Helsingør Hallen.

Jonas
Jonas
Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn