Nøddesbo: Det kommer til at hjemsøge os

Nøddesbo: Det kommer til at hjemsøge os

Jesper Nøddesbo var ”ekstremt skuffet”, men sendte også anerkendelse og ros i Skjerns retning efter Bjerringbro-Silkeborgs finalenederlag.

Af Jonas Løytved
Foto: Ole Mørk, www.midtjysk-foto.dk

Der var stille i Bjerringbro-Silkeborgs omklædningsrum, mens Skjern-spillerne hoppede, dansede og råbte inde på banen. Kort forinden fik Skjern overrakt guld, mens Bjerringbro-Silkeborg måtte tage til takke med sølvmedaljerne.

Sølv er flot, men når man rækker ud efter guldet, og taber med 27-26 efter et næsten fuldendt mega-comeback, så gør det ondt. Det gør det altid at tabe finaler. Jesper Nøddesbo satte ord på følelsen.

Får ikke meget søvn
– Folk er ekstremt skuffede, som man skal være, når man har tabte en finale, fortæller stregspilleren.

– Og så tror jeg, at alle kigger lidt ind ad. Der er et par situationer, som man kunne have gjort bedre, og det kommer til at hjemsøge de fleste. Der er ikke mange, der får svært ved at få lukket et øje i nat. Jeg får i hvert fald ikke meget søvn.

Hatten af for Skjern
Tomhed er måske et meget godt bud på en beskrivelse af den følelse, man står med som tabende håndboldfinalist. Det var SÅ tæt på, men det giver ikke guld.

– Vi har knoklet, men marginalerne er på Skjerns side. Vi spiller ikke helt så fyldende angrebsspil, som vi har gjort hele sæsonen, og jeg synes også, at Skjerns målmænd begynder at tage fra, siger Jesper Nøddesbo, der også sendte anerkendelse i guldvinderenes retning.

– Hatten af for Skjern. At de kan stå med DM-guld efter de præstationer, de også har lavet i Champions League. Det skal vi huske at tage hatten af for trods vores egen skuffelse.

Jonas
Jonas

Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}