Nye spillere strålede i knock-out af nordmænd

Nye spillere strålede i knock-out af nordmænd

Mange plusser efter sæsonens første træningskamp. Bjerringbro-Silkeborg imponerede i opvisningskampen mod ØIF Arendal.

Af Jonas Løytved

Ingen koldstart… Bjerringbro-Silkeborg buldrer bare derudaf!

Der var fart over feltet i DM-bronzevindernes første træningskamp. 5-1-forsvar, hurtige kontraløb, finurlige indspil, sikre straffekast og et par elegante vip-scoringer – Bjerringbro-Silkeborg kunne stort set det hele, da en godt besøgt Viborg Stadionhal så danskerne give bøllebank til ØIF Arendal fra Norge.

– Det var egentlig en meget god kamp, når man tænker på, at vi kun har haft to og en halv haltræninger inden kampen. Der blev spillet lidt på rutinen og på individuelle kompetencer, og det gik godt. Der var selvfølgelig lidt tekniske fejl, men overordnet gik det godt, lyder det fra Nikolaj Øris efter den sikre sejr på imponerede 29-17 over de norske vicemestre.

Bjerringbro-Silkeborgs skæggede højre back stod for dagens detalje, da han på en vanvittig vip-scoring sendte danskerne til pause foran 14-7. Forud var gået en halvleg, hvor Arendal havde overordentligt svært ved at score på Søren Rasmussen, og hvor Bjerringbro-Silkeborgs angrebsspil med to stregspillere – både Michael Knudsen og Jesper Nøddesbo – viste sig ganske effektivt.

God dag for de nye
Efter pausen tog Sebastian Frandsen over, hvor Søren Rasmussen slap, og så sagde Mads Øris Nielsen ellers goddag. Efter fem minutter på banen havde han scoret tre gange, og gennem hele anden halvleg øgede midtjyderne forspringet mod nordmændene, der var stærkt decimerede i Viborg – Næsten halvdelen af Arendals hold var skadet!

Bjerringbro-Silkeborgs nye venstre fløj Lars Skaarup var flittig på måltavlen, og det var en anden ny fløjspiller nemlig Frederik Skov, der scorede danskernes sidste mål. Det var generelt en rigtig god dag for de nye ansigter i Bjerringbro-Silkeborg-truppen.

– Jeg synes egentlig, at alle kom med en god energi og med meget gåpåmod, og det er vel nærmest de nye, der laver flest mål, så stor ros til dem. Og så må vi sige, at vi har fået to sikre straffekastsskytter, siger Nikolaj Øris om sin bror Mads Øris Nielsen og Jesper Nøddesbo, der var sikre dansk sommerregn fra syv meter.

Størst bifald til Nøddesbo
Og dagens største bifald fra Viborg Stadionhal? Naturligvis til Jesper Nøddesbo, da han efter 13 minutter kom på banen til sin første kamp for Bjerringbro-Silkeborg. Kort tid efter scorede han sit første mål i den sorte trøje på et straffekast, og ’Nødde’ nåede i alt op på syv scoringer.

En mere end godkendt første træningskamp fra Bjerringbro-Silkeborg – Og hvad kan de så bruge den til?

– Det er lidt tidligt at spille kamp sammen, når vi ikke har trænet særlig meget sammen i hallen, men vi brugte det lidt som en god træning, hvor vi kunne spille på to mål med masser af tempo, fortæller Nikolaj Øris.

– Nu er vi i gang og har fået de første minutter i benene, og nu skal vi træne noget mere i hallen og lægge nogle lag på, når vi i de kommende uger skal møde nogle bedre modstandere.

Knæet er godt
Nikolaj Øris er kommet godt i gang efter sommeren. Hans knæ har klaret den hårde opstart godt.

– Knæet er sådan nogenlunde. Jeg har været med i hele opstarten, og det har været dejligt at kunne være fuldt med, siger højre backen.

– Det er altid hårdt i de første uger. Vi har haft meget fysisk træning, og vi nåede kun lige at få banket ømheden af, inden de første haltræninger med en masse sidebevægelser har givet ny ømhed. Nu har vi fri i morgen og en styrketræning søndag, og så håber jeg, at ømheden er væk igen i næste uge.

Den kommende uge byder på en ny opvisningskamp for Bjerringbro-Silkeborg. På tirsdag spiller de i Give mod det lokale 2. divisionshold.

Jonas
Jonas

Jonas Løytved - Presse- og kommunikationsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. 22 år gammel og har været en del af BSV-familien siden 2010. Studerer Cand.Merc.(Kom.) på Copenhagen Business School. Arbejder desuden som Marketing Assistant hos IMPACT. Kontakt mig på jl@bjerringbro-silkeborg.dk eller på +45 23 32 32 35. Twitter Instagram LinkedIn

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}