OPLEVELSER I SÆRKLASSE

Bjerringbro-Silkeborg blev dannet i 2005 som en fusion mellem Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH som de to moderklubber. I 2019 stoppede det samarbejde, og i dag er det kun Bjerringbro FH, der er moderklub.

Klubben vandt sit første danske mesterskab i maj 2016, og det er blevet til sølvmedaljer i 2011, 2012 og 2018. I 2010 og 2015 vandt klubben bronze i ligaen.

Yderligere har klubben deltaget i pokalfinalen tre gange, hvor det desværre kun er blevet til sølvmedaljer.

Internationalt har klubben opnået følgende:

Cup Winners Cup 1/4-finale 2006-2007
EHF Cup – 1/4-finale 2008-09
EHF Cup – 1/8-finale 2010-11
Velux Champions League kvalifikation – 2010-11
Velux Champions League Gruppe B – 6. plads 2011-12
Velux Champions League Gruppe C – 4. plads 2012-13
Velux Champions League – 1/8-finale 2012-13
EHF Cup – 1/4-finale 2015-16

Klubbens hjemmebane er JYSK arena i Silkeborg med en kapacitet på 1.900 siddepladser og ca. 450 ståpladser.

Klubbens fanklub er BSH Support.

Jyske Bank og Grundfos har været med på sidelinjen som klubbens hovedsponsorer fra start.

Der har gennem tiden været mange store profiler i klubben. Mads Øris Nielsen har været med helt fra start, og navne som Ian Marko Fog, Morten Olsen, den serbiske stregspiller Milutin Dragicevic og Lars Krogh Jeppesen blev skrevet på holdkortet i de første år. I målet har de to landsholdsmålmænd Jannick Green og Niklas Landin taget fra, og spillere som Rasmus Lauge og Casper U. Mortensen har også slået deres folder i Bjerringbro-Silkeborg, før de sidenhen er endt i nogle af Europas topklubber.

I 2020 hedder de store profiler Michael V. Knudsen, Jesper Nøddesbo, Nikolaj Markussen, Nikolaj Øris Nielsen, Johan Hansen og Sebastian Skube.

Vision: Nr. 1 i bold, business og begivenheder

Nr. 1 i bold: Bjerringbro-Silkeborg vil uændret være i toppen af dansk håndbold. Vi vil vinde flere pokaler og spille europæisk – hvert år.

Nr. 1 i business: Bjerringbro-Silkeborg vil være den foretrukne samarbejdspartner. Som virksomhed vil du opleve, at vi sammen skaber værdi. Skaber vi værdi for jer, bliver I hos os, og vi vil vise, at vi kan fastholde partnere og skaffe endnu flere.

Nr. 1 i begivenheder: Bjerringbro-Silkeborg vil skabe stemning, fylde hallen og fortsat få flere følgere på de sociale medier. En fyldt hal skaber bedre oplevelser og endnu bedre netværk, og sammen med stemningen og flere følgere på de sociale medier, giver det din virksomheds eksponering større værdi.

Følg os uden for banen:

Facebook: www.facebook.com/bjerringbrosilkeborg