BSH SUPPORT

FANKLUBBEN

BSH Support er Bjerringbro-Silkeborgs loyale fanklub, som blev startet i 2010 samtidig med, at Bjerringbro-Silkeborg også startede håndboldsæsonen.

Det er en fanklub, hvor alle BSH-fans kan være med, hvis de har lyst. Hver gang tropper de talstærkt op for at støtte holdet – og det gælder både til hjemme- og udekampe. Med trommer, horn og heppekor skaber de en uundværlig stemning fra deres faste plads i Sektion C, og spiller sætter stor pris på at have dem i ryggen som holdets 8. mand sammen med resten af tilskuerne i JYSK arena og på diverse udebaner.

Som medlem af BSH Support får du alle disse fordele:

• Du får adgang til fan-arrangementer med spillere og/eller trænere samt andre arrangementer i fanklubben
  • Hvis du ikke har sæsonkort, får du fire fribilletter (siddepladser) blandt de andre supportere til hjemmekampe i grundspillet og i EHF European League
  • Du får rabat til større ture (hvis BSH f.eks. spiller sig til en plads i Final4 i Santander Cup)
  • Du vil få gratis kørsel til stort set alle udebanekampe. Der er busture til udvalgte kampe, og alle øvrige kampe arrangeres der samkørsel til
  • Du får forkøbsret til billetter på udebane i slutspillet
  • Medlemmer under 15 år får gratis sæsonkort til ståplads

Et medlemsskab koster 250 kr. for enkeltpersoner og 700 kr. for familier på op til fem i samme husstand.

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at være en del af, eller har du spørgsmål?
Tøv ikke med at kontakte klubbens kasserer, Lotte Hougaard, på mail: lottebhougaard@hotmail.com

Du finder BSH Support under samme navn både på Facebook og Instagram. De er ligesom holdet helt i top, hvad angår antallet af følgere på sociale medier, og i klubben sætter vi enormt stor pris på BSH Supports engagement og gejst på lægterne. Der er altid plads til flere på sæderne i JYSK arena samt i busserne og bilerne på ture til nær og fjern.

Image module