BSH SUPPORT

FANKLUBBEN

Bjerringbro-Silkeborgs loyale fanklub blev startet i 2005 under navnet BSV Support. I sæsonen 2008/09 hed fanklubben Black Eagles, men sæsonen efter blev navnet ændret tilbage til BSV Support. Det har fanklubben heddet frem til 2019, hvor klubben ændrede navn fra BSV til BSH – derfor hedder fanklubben nu BSH Support.

I de første fem år var fanklubben en forening med en bestyrelse. I 2010 blev styreformen ændret, og fanklubben fik i stedet en styregruppe.

Alle BSH-fans kan blive medlem af BSH Support, hvis de har lyst. Til hver hjemmekamp tropper supporterne talstærkt op for at støtte holdet – og når det er muligt, er de også med til udekampe.

Med trommer, horn og heppekor skaber de en uundværlig stemning fra deres faste plads i sektion C i JYSK arena, og spillerne sætter stor pris på at have dem i ryggen som holdets 8. mand sammen med resten af tilskuerne i JYSK arena og på diverse udebaner.

Som medlem af BSH Support får du alle disse fordele:

  • Du får adgang til fan-arrangementer med spillere og/eller trænere samt andre arrangementer i fanklubben
  • Hvis du ikke har sæsonkort, får du fire fribilletter (siddepladser) blandt de andre supportere til hjemmekampe i grundspillet og i EHF European League
  • Du får rabat til større ture (hvis BSH f.eks. spiller sig til en plads i Final4 i Santander Cup)
  • Du vil få gratis kørsel til stort set alle udebanekampe. Der er busture til udvalgte kampe, og alle øvrige kampe arrangeres der samkørsel til
  • Du får forkøbsret til billetter på udebane i slutspillet
  • Medlemmer under 15 år får gratis sæsonkort til ståplads

Et medlemsskab koster 250 kr. for enkeltpersoner og 700 kr. for familier på op til fem i samme husstand.


Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte klubbens kasserer, Lotte Hougaard, på mail: lottebhougaard@hotmail.com.

Du finder BSH Support under samme navn både på Facebook og Instagram. De er ligesom holdet helt i top, hvad angår antallet af følgere på sociale medier, og i klubben sætter vi enormt stor pris på BSH Supports engagement og gejst både på lægterne og til hverdag.

Der er altid plads til flere på sæderne i JYSK arena samt i busserne og bilerne på ture til nær og fjern, så hop ind og følg fanklubben på de sociale medier og kom med til kamp.

Image module
Image module